Путіну і Порошенку подарували книгу про анексію Криму

Український історик надіслав книгу президентам двох країн, і готовий обговорити її зміст із читачами.

Кандидат історичних наук, політичний експерт, керівник центру політичного аналізу Володимир Головко:

«Нарешті мою книгу про Крим доставили в адміністрацію Путіна і навіть «вручили одержувачу”, як підказує сайт поштової служби. Поки “Окупація Криму” добиралася до Кремля, книгу побачили і на Банковій – при зустрічі з Ростиславом Павленком передав примірник в Адміністрацію президента України», – написав Головко.

Історик також запросив усіх читачів на зустріч, де він готовий докладніше розповісти про свою роботу і обговорити її.

«Приходьте в четвер, 24 листопада о 19:00 в «Букву» на Театральній (вул. Богдана Хмельницького, 3-б). Говоритимемо про те, що сталося у Криму, як складається ситуація зараз і як це все впливає на наше майбутнє», – написав автор.

Джерело: Politeka

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело