Путіну порадили заснувати Міністерство печалі

Путін останнім часом висловлює "печаль" стосовно новин в його країні. З цього приводу у соціальних мережах йому порадили заснувати Міністерство печалі.



Президент Росії Володимир Путін останнім часом висловлює "печаль" стосовно новин в його країні.

"Саме час заснувати Міністерство печалі", - пишуть на сторінці Вязаний Твитер у Twitter.

Зазначимо, що Путін назвав арешт колишнього голови Мінекономіки Росії Олексія Улюкаєва "печальним фактом". Також президент Росії заявив, що історія з будівництвом нового стадіону у Пітері є "печальною".

"Це я, листоноша Печалькін! Приніс повістку у Гаагу для вашого хлопчика", "Залиш мене старенька, я в печалі", "Лицар печального образу", "Роспечальнадзор?", "Міністр печалі, заступник міністра печалі по печальним фактам і заступник міністра печалі по печальним історіям", "Не треба засмучуватися, все життя попереду", - коментують запис інші користувачі.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракети ATACMS більш ефективні, але ця зброя теж не зашкодить: Експерти поділилися думками щодо авіабомб Paveway

четвер, 25 квітень 2024, 21:29

До нового пакету військової допомоги Україні від Великої Британії увійдуть авіабомби з лазерним наведенням Paveway IV. Про це пише Business Insider із посиланням на міністерство оборони країни. Засновник аналітичного центру European Resilience Initiati...

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...