"Путіну знову вказали на його місце", - журналіст

США та Китай самостійно вирішили розв'язати проблеми з КНДР навіть не запитуючи думки російської влади.

Володимир Путін. Фото:styknews.info

Журналіст Денис Андрус відзначає, що розв'язання військової кризи поблизу територій КНДР лягло на плечі США та Китаю, адже саме ці здійснили силовий виступ проти політики Кім Чен Ина, передають Патріоти України.

Підсумки "Корейської кризи":

1. Ин скасував спочатку випробування балістичної ракети, потім і взагалі ядерні випробування.

2. Кількість військових кораблів та іншої американської зброї в регіоні різко зросли.

3. Китай суворо почав нагинати КНДР, призупинивши закупівлю вугілля (те саме, що у Росії перестати купувати газ) і пообіцявши не продавати нафту.

4. А де ж Росія? - запитаєте ви. А все, немає. І її думку нікого не цікавить. Її викреслили зі списку країн, які щось вирішують на Далекому сході. Це і є головний результат. Володі знову дав зрозуміти, що він піс@н і шантрапа.

Вчіть китайську, треба ж буде якось на кордоні з сусідами спілкуватися.

Все буде Україна!

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...