​"Путин - царь, а не президент, он является классическим примером диктатора": Каспаров вказав на головну проблему росіян (відео)

Трагедія показала величезні системні проблеми в РФ, але президент Володимир Путін залишився поза критикою.

Іван Тютрін. Фото: tomskw.ru

Пожежа в торговому центрі "Зимова вишня" в російському Кемерово свідчить, що росіяни вірять в міф про "доброго царя і поганих бояр", зазначають Патріоти України.

Трагедія показала величезні системні проблеми в РФ, але президент Володимир Путін залишився поза критикою. Про це в ефірі програми "Західний погляд" на ObozTV заявив російський опозиціонер Іван Тютрін - член "Об'єднаного громадянського фронту" Гаррі Каспарова.

На думку російського опозиціонера, населення РФ навряд чи "прокинеться" і відреагує. "Люди не связывают трагедию с нынешней ситуацией в России. Они пытаются объяснить трагедию тем, что кто-то не сделал свою работу так, как надо. Вся та история показывает, что Россия – страна с огромными проблемами в сфере инфраструктуры и безопасности… Но люди не связывают ситуацию с политическими событиями в России", - сказав він.

Як підкреслив Тютрін, пожежа в Кемерово став проблемою для Путіна і влади, але великих наслідків не матиме, оскільки "на даний момент росіяни не мають чіткого розуміння ситуації".

"Путин – царь, а не президент, он является классическим примером диктатора с фашистскими замашками и авторитарным режимом. Как мы знаем из истории, россияне обычно разделяют понятия "царь" и "плохие бояре". Путин остается вне критики благодаря кремлевской пропаганде", - відмітив він.

Як повідомляв "Обозреватель", губернатор Кемеровської області Аман Тулєєв після пожежі в "Зимовій вишні" вирішив за власним бажанням достроково покинути пост глави регіону.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...