"Путина с днем рождения прилетели поздравить американские истребители", - журналіст

10 років тому не більше 10-15% українців хотіли б вступу України в НАТО. Сьогодні, завдяки імениннику і його імперським авантюрам, загрозу безпеці та її джерело розуміють більшість українців.

Путіну зробили сюрприз до дня народження. Ілюстрація: соцмережі.

"У ваты будет истерика, у Марии Захаровой, наверняка, запой. Поздравить Путина с днём рождения к границам РФ, в Украину, для участия в международных военных учениях с участием стран НАТО, прибыли американские истребители F-15 и военно-транспортные самолёты C-130", - пише журналіст Андрій Нофенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Вот так вот, принял страну, окружённую соседями и братьями, и "нацарствовал" такого, что теперь практически все соседние страны, у которых есть хоть малейший шанс для геополитического манёвра - пытаются его использовать, с острожной оглядкой на Москву.

10 лет назад не более 10-15% украинцев хотели бы вступления Украины в НАТО. Сегодня, благодаря имениннику и его имперским авантюрам, угрозу безопасности и её источник понимают большинство украинцев. Что же, многоходовочка ещё та.

В 1992-ом Украина без политического прагматизма поддержала Россию в Приднестровском конфликте. Маленькая Молдова получила вечную проблему в виде полусоветского, полумёртвого придатка на своих границах - "ПМР". Но, через 20 с лишним лет беда постучалась и в наши двери. Теперь и Украина, как и Молдова, как и Грузия, получила свои проблемы территориально-политические проблемы - "ДНР" и "ЛНР". Надеюсь, Украина уже сделала правильные выводы и впредь - будет действовать стратегически грамотнее.

Украина не поздравляет, но отчасти благодарит вас, Владимир Владимирович - за то, что помогли быстрее проснуться миллионам наших граждан".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...