"Пиріжок з гавном. Дядя Вова, ти не тим місцем какаєш!", - Сашко Лірник про Зеленського та його команду

Найгірше, що українці, як сумирні телята, сприймають цей антиукраїнський "гумор", бо позбавлені приватною олігархічною монополією можливості бачити щось інше. Але ж майте свою гідність!

Сашко Лірник. Фото: hurtom.com.

Маленька дівчинка бачить як п'яний сусід ригає в палісадничку, і каже: "Дядя Вова, ти не тим місцем какаєш!" Вибачте, що змушений вам нагадувати про покидьків. Всі вже знають, що і як виблювали "укрАінскіє коміки" перед аудиторією окупантів. Як писав Шевченко :" І задком і передком , перед паном Федірком!". Так пише у своєму блозі письменник, блогер Сашко Лірник, передають Патріоти України.

Я не здивований. Гнилу натуру видно одразу. Я про них уже писав не раз. Тут все просто - "за дєнюжку" вони і маму "на прокат" здадуть , і самі себе трахнуть на камеру.

А особливо,якщо це чужа мама. Наша. Українська. Дивує лише зірковий апломб у дебільного "клоуна про жопу".

Ну і хор підспівувачів , які косять під дурників і розпатякують про "критику влади", "свободу слова", чи "ашотакоє-онівсьоправільно - сказалі".

Ще раз, по літерам, для ушльопків - мова була не про "владу" (яка має свої імена, але називати їх сцикотно, бо можуть і по сраці надавати), а мова була про Україну.

І ніяка словесна еквілібристика цього не сховає. І те, що ці, використані гумові вироби, хваляться своєю допомогою АТО, тільки додає шарму гімняного запаху. Не останнє віддали. Це не бабуся, яка пенсію несе волонтерам, а потім місяць живе на сухарях і кефірі.

І, головне, потвори такі, навіть не відчувають своєї вини, а навпаки продовжують "бикувати".

Мова не про зеленських, а про вас, дорогі українці. Я розумію, що приватна олігархічна монополія не дає вам можливості бачити нічого, крім цього антиукраїнського лайна, але майте свою гідність!

Всі пам'ятають оповідання Івана Багмута "Шматок пирога" про хлопчика з бідної родини, яку запросили в гості до багатої тітки. Хлопчик ніколи не їв такого смачного і солодкого пирога з варенням, яким пригощала тітка гостей, і простягнув ручку за ще одним шматочком. Тітка помітила це і радісно заквилила про "бідну голодну дитину", щоб принизити маму хлопчика і познущатися з їх родини. Але хлопець зрозумів це і сказав, що хотів дати пирога котику під столом.

Це зєлєнські допомагають "багатій тітці" збиткуватися над нашою "мамою", водночас отримуючи величезні гроші від цієї ж "мами"( гляньте на багатомільйонну заявку на держфінансування чергових гавнофільмів про "дурних хохлів" від 95 кварталу. Тут легко можна і дещицю вділити на АТО, і козиряти цим як індульгенцією).

Вони не бояться, бо знають, що "хохли" - сумирні як телята і лише витирають харкотиння зеленських із своїх очей, виправдовуючи власне приниження сто і одним способом.

Саме ці "сумирні хохли" знову і знову протягують руку за шматочком пирога. Тільки пиріг не з ягодами а весь час з гавном.

І наступного разу, коли будете йти на виступи 95 кварталу, згадайте, що за свої гроші жерти лайно "зеленських гумористів" і отримувати від них плювки - це вже занадто .

Навіть для курви з порнофільму, якими вас вони вважають. І не обманюйте себе - поки ви дозволяєте себе так називати і виправдовувати - ви такою курвою і є.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Компанія «PepsiCo», котра ганебно зберігає свій бізнес в Росії, неочікувано для себе дієво підтримала ЗСУ на лінії фронту (відео)

субота, 4 травень 2024, 5:55

Тепер власникам та топ-менеджменту гіганта харчової промисловості саме час переживати, щоб держава-агресор не скористалась цим як приводом, щоб підрізати бариші PepsiCo». Кажуть, що компанія «PepsiCo» заборонила рекламним агентствам згадувати ЗСУ, укр...

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...