Пишаємося незламним духом Воїна: Він лишився без ноги, але досі віддано захищає Україну на фронті (фото, відео)

Поранення "Вінниця" отримав в бою з російськими десантниками в Іловайську. Пройшов полон. Але повернувся до побратимів і здаватися не збирається.

Позивний "Вінниця". Низький уклін таким Воїнам!

Олександр Сарабун - штурмовик-розвідник другої роти "Донбасу" НГУ. Воював з початку бойових дій, втратив ногу під Іловайськом, пройшов полон. Повернувся додому, вилікувався. З'їздив в Австрію по програмі волонтерської допомоги пораненим, пройшов реабілітацію.

З початком формування батальйону "Донбас-Україна" повернувся на службу в Збройні Сили, призначений каптером і відповідальним за матеріальне забезпечення.

Навіть залишаючись без ноги чоловік не полишив службу та повернувся до рідного батальйону на службу. Родом "Вінниця" із Могилів-Подільського.

"У мене був позивний Хаїм, тому що родом з Могилів-Подільського - місто євреїв, але потім змінили на "Вінниця", бо хлопцям було важко вимовляти, - розповідає боєць. - 29 серпня буде рік, як я втратив ногу під Іловайськом, але маю бажання нести службу, як всі. Поки що виконую обов'язки на складі. До мене відносяться як до бійця, як до нормальної людини, не так, як там на "гражданке" - інвалід, сиди дома. Тут я себе відчуваю дійсно, як у дома", - каже боєць.

Пересувається "Хаїм-Вінниця" завдяки імпортному протезу. На стрільби ходить разом із усіма."Буде шанс воювати - нічого, полізу в окоп. Нічого страшного тут немає. Ну як не зможу бігати як інші, то піднімуть і побіжать зі мною разом", - говорить боєць.

"Боєць батальйону "Донбас-Україна" - позивний Вінниця.
Воює з автоматом в руках. Захищає зараз Україну на передовій, в окопах, по пояс у багнюці. Нога ампутована вище коліна. Поранення отримав в бою з російськими десантниками в Іловайську.
Герою Слава! І уклін до землі. Пишаємося такими воїнами!!!", - пишуть про Воїна у мережі в групі "Рідна Україна".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...