Пишаюсь нашими ЗСУ: Офіцер-жінка, яка на фронті з перших днів війни, розповіла правду про Світлодарську дугу

Всі командири працювали професійно, від лейтенанта до генерала.

Ось що пише Оксана Якубова: "Набридло слухати і читати якусь ідіотську дурь всіх експертів та деяких всезнаючих волонтерів. Як свідок повідомляю да в районі Світлодарськоі дуги в ніч на 18.12 почався наступ противника. Я не кажу що не очікуваний, навпаки очікуваний. Да, професійні дії командирів дали змогу не тільки відбити наступ, а й пройти вперед. Да, якби не наша операція у відповідь, то хто знає, де б ми тут були і наскільки сильна була б загроза і даже для Бахмуту ( ото б вже експерти волали ууу ті що зараз верещать), є загиблі є поранені і кількість їх правдива підтверджую.

Нас забезпечують необхідним. Да в нас немає броньованих машин, тому по позиціям іздим на волонтерських і в них попадають міни. Все що у нас коїться не пов'язано з трампом та приватбанку. І точно не є амбіціями командування. Хлопці батальйону найкращі наймогутніших найсміливіших, вони своєю мужністю захищають Вас всіх. Я стаю перед всіма, хто тут, на коліна, бо знаю що мій Бат здіснив подвиг, не здав міста і села.

Ми не пускаємо журналістів на вас немає часу щоб провести кудись, а самих вас пустити не можна там. Небезпечно дуже. Потерпіть трішечки. Забороняю волати віддати і істеричити деяким волонтерам - ми живі. Не піартеся на нас, противно. Хочете допомагати - будь ласка, раді будемо. Експерти чудо, вас тут не було, так що хочете придумати щось - то для розмови на кухні. Слава і вічна пам'ять загиблим. Велика шана живим. Ті хлопці, які служили в нас або хочуть до нас - ласкаво прошу. Дівчата також".

Опублікував: Церковний Цинік.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно