Питання часу: "Все полевые командиры "Новороссии" будут устранены к концу 2017 года", - Кабакаєв

Кремлю абсолютно невигідно, щоб малоконтрольовані спецслужбам РФ особи жили і у них була можливість розповісти, хто їм давав накази і хто керував спецопераціями на момент захоплення стратегічних точок на Донбасі в 2014 році.

Семен Кабакаєв. Фото:www.ednist.info

Координатор групи "СтопТерор" Семен Кабакаєв зазначив, що російська влада вирішила ліквідувати всіх польових командирів так званих "ЛНР" та "ДНР". На думку експерта початок смертей терористів можна очікувати вже до кінця нинішнього року. Про це Кабакаєв написав у своєму Facebook, передають Патріоти України.

"Хочу отметить, что все полевые командиры "новороссии" будут устранены. Вопрос времени. Моя оценка это конец 2017г.

Кремлю совершенно невыгодно, чтобы малоконтролируемые спецслужбам РФ люди жили и у них была возможность рассказать, кто им давал приказы и кто руководил спецоперациями на момент захвата стратегических точек в Луг и Дон области в 2014г.

Также полевым командирам известны каналы контрабанды, финансирование из РФ, поставки оружия из РФ, завоз наемников, информация о кадровых военных.

Такие люди неинтересны, их роль была сыграна в 2014г, они были ширмой для СМИ чтобы показать, что люди Донбасса встали и "ополчились", что это местное население а не спланированная операция спецслужб и политиков РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...