Питання та відповіді: ​Міхеїл Саакашвілі про останні події в країні (відео)

Про очікування від економічного форуму в Давосі. Ситуацію на валютному ринку. Про першу електронну митницю в Україні, унікальне виноробство Бессарабії, горіхову мафію, новий уряд України, генпрокурора Шокіна і страшенну корупцію, яку таки вдається бити.

22 січня гостем студії "День. Made in Ukraine" на телеканалі "112 Україна" був голова Одеської ОДА, зазначають Патріоти України. Протягом години запальний реформатор розповідав про аспекти своєї роботи та відповідав на питання. Серед іншого сказав і наступне.

"Коли президент Порошенко запросив мене сюди, він чудово розумів, що я людина незалежна. Його пропозиція була така: ми будемо партнерами у проведенні реформ. Ми з ним давно знайомі, дружимо, і немає ставлення як до підлеглого … Я дуже хочу, щоб його президентство було успішним. І успішним не в тому, щоб змістити якусь бізнес-групу чи якихось політичних опонентів. Ні, його президентство буде успішним, тільки якщо Україна буде успішною. Для мене це також ціль", - сказав Саакашвілі.

Однак, одеський губернатор зазначив, що вважає неприйнятним те, що Віктор Шокін досі обіймає посаду Генпрокурора України.

"В тому, що стосується просування реформ, я у всьому буду підтримувати. Але коли питання стосується того, що Шокін ще сидить генпрокурором, це проблема. Те, що у Генпрокуратурі реформи не пройшли – це проблема, те, що там тривають якісь торги за спинами людей – це проблема. Я завжди про це відкрито говорю президенту. На щастя, він прекрасно вміє вислухати різні точки зору", - сказав Саакашвілі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, — карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...