Рабська забава росіян – любов до тиранів, катів і відморожених єб...ньків, - Олексій Лебединський

Навіть після усунення від влади президента РФ Володимира Путіна, а також депутатів Держдуми Жириновського, Ірини Ярової та Віталія Мілонова та "інших нелюдів", народ негайно знайде "інших у...бищ" для поклоніння.

Олексій Лебединський. Фото: Антикор.

Тільки в Росії лідер ЛДПР Володимир Жириновський, який закликає до війни, може бути впливовим політиком і мати до 5% електорату, уважає російський опозиціонер і музикант Олексій Лебединський (Професор Лебединський). Про це музикант написав на свій сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Жириновський закликає йти війною на Україну. Олег Басилашвілі вважає, що за це треба божевільного Вольфича висікти. А я думаю: у якій ще країні може бути таке моральне у...бище при владі, як Жириновський, який ще й має 3–5% електорату?" – заявив він.

Музикант зазначив, що навіть після усунення від влади президента РФ Володимира Путіна, а також депутатів Держдуми Жириновського, Ірини Ярової та Віталія Мілонова та "інших нелюдів", народ негайно знайде "інших у...бищ" для поклоніння.

"Російська народна рабська забава – любов до власних тиранів, катів і відморожених єб...ньків... Хай живе мій великий російський народ, який мучить себе, сусідів і власних дітей!" – підсумував Лебединський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...