"Райський скандал": Міністр Трампа попалився на зв'язках з зятем Путіна

Міністр торгівлі США має ділові зв’язки з громадянами Росії, наближеними до президента РФ до того ж росіяни знаходяться під американськими санкціями..

Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на BBC.

Розслідування виявило зв’язок Росса з компанією Navigator Holdings, яка щороку отримує мільйони доларів на транспортування нафти і газу для російського енергетичного холдингу Сибур.

Два великі акціонери Сибура – Геннадій Тимченко та Леонід Міхельсон входять до списку санкцій США.

Ще одним акціонером Сибура є Кирило Шамалов, якого ЗМІ називають “зятем Путіна” (за непідтвердженими даними він одружений на дочці президента РФ Катерині Тихонової).

Міжнародний консорціум журналістських розслідувань (ICIJ) опублікував витяги з приблизно 13,4 млн документів, які стосуються фінансів політичних діячів ряду держав.

У числі українських політиків виявився також президент України Петро Порошенко, екс-віце-прем’єр Валерій Вощевський, екс-прем’єр Павло Лазаренко і “сірий кардинал” Януковича Антон Пригодський.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сможет ли Андрей Белоусов возродить российскую армию - Злий Одесит

субота, 18 травень 2024, 5:58

Полной неожиданностью для многих на этой неделе стала кадровая рокировка в российском МО, в котором, казалось бы, непотопляемого Сергей Шойгу, заменили на, мало кому знакомого, Андрея Белоусова. Однако сразу же заговорили, что этот человек профессионал...

Захід визнав реалії: з такою поступовою, запізнілою, частковою підтримкою Україні немає сенсу говорити про повернення всіх територій, - Голобуцький

субота, 18 травень 2024, 0:34

"Останніми днями західні ЗМІ і політики транслюють паралельно дві тези: 1. Треба негайно посилити збройну підтримку України, бо Росія наступає. 2. Треба негайно підвести Україну до необхідності переговорів і миру, бо Росія наступає. Виглядає суперечлив...