Рак вбиває повільніше, ніж печерне шаманство "знахарів": Тисячі українців гинуть від рук шахраїв

Якщо раптом хтось зібрався до "бабці" за примочками від раку - поверніться. Не вбивайте себе так, пошкодуйте близьких.

Фото: vseok.org.ua.

Тисячі жінок щорічно вмирають в нашій країні від запущених візуальних форм онкологічних захворювань. Візуальна форма онко - це рак молочної залози, наприклад. Або шийки матки. У багатьох випадках такий рак можна виявити на цілком ранніх стадіях. Візуальні форми пухлин тому і візуальні, що їх нескладно виявити - це не пухлина підшлункової залози, нирки або крові. Пухлина грудної залози легко визначається навіть при самообстеженні або профогляду.
Отже. Рак виявляють. Але проходить багато часу... І жінки скоро вмирають в муках. Вмирають не тому, що лікування їм недоступно, або медицина неякісна і безсила. Чи не про це зараз мова.
Просто тисячі українських жінок купують у підпільних "знахарів" нескінченні примочки - середньовічну погань в убогих баночках. І п'ють її, мажуть, кудись втирають - не знаю, що там ще вони роблять зі своїми грудними залозами - і вельми скоро вмирають, дозволяючи пухлини господарювати, як їй заманеться.
Сьогодні дуже багато випадків запущених онкозахворювань. Серед їх причин, безумовно, і медична гиподиагностика. Це не ігнорування симптомів, а об'єктивно прихований характер ранніх і середніх стадій.
Але величезна кількість запущених онко - на совісті різномастих "цілителів". Точніше - на відсутньої у них совісті. Справжня статистика таких випадків невідома, її ніхто ніколи не вивчав і не включав в звіти. Ні в медичні, ні в кримінальні. Статистика прихована від очей, але досвід повсякденності жахає: все більше людей надходить в лікарні з метастазами і розпадом, а до того ...

Була Н. Пила порошки з трав, куплені у "тибетського медика" за чималі, між іншим, гроші. Пила порошки півроку, кожен день. Позавчора поховали.

Вельми доглянута О. П'ять місяців вона ростила в собі двосторонні злоякісні пухлини, про які добре знала, розбираючись весь цей час за допомогою екстрасенсів, за якими такими чорним каналах рак проник під її ауру, де і хто їй пробив енергетичні діри.
М. привезли в лікарню вже напівмертву, зі страшними симптомами, з розкладається на очах пухлинних мішком. "Чого ж ви чекали? Адже це не вчора, не позавчора у вас почалося?" Відповідь: "Ні, не вчора, чекала, що, може, розсмокчеться, травник рік чаї збирав, говорив, чотири стадії раку лікує ..."
Слів немає.
Так наші з вами сучасниці - НЕ безграмотні, із середнім як мінімум освітою - вибирають для себе середньовіччя. Вони витрачають свої гроші на гомеопатію, на препарати з недоведеною ефективністю - хто на копійчані, хто на надзвичайно дорогі.
Знала особисто чимало таких жінок. У них ніби мозок зносило, розум немов відмовляв їм у той момент, як у них виявляли рак. Вони мчали до безстрашним доісторичним "бабок" і "дід" за своєю смертю в скляній баночці - потайки від рідних і знайомих, не вірячи лікарям. І втрачали свій головний ресурс в боротьбі з раком - дорогоцінний час.
Державі на все це наплювати - ні соціальної реклами, ні роз'яснень.
Будь-якої серйозної просвітницької програми, спрямованої на боротьбу з нелегальним печерним шаманством, сьогодні не існує. Ні роликів про це по телевізору. Неформат. Соррі.
Запущений онкослучай повісять звичайним порядком на дільничного гінеколога - ніби дільничний повинен бігати по ділянці, винюхуючи, немов поліцейська вівчарка-шукач, у кого що болить і росте під спідницею.
Сьогодні рак виліковний. Десь онкохірурги довгими годинами б'ються за життя пацієнта в операційній, а вчені-онкологи розробляють стратегії популяційних онкоскринінгу. Десь нові технології хіміотерапії та ядерної медицини забезпечують світової онкології перемогу за перемогою. Сьогодні вся світова наука озброїлася проти раку, оголосивши йому непримиренну війну.
А в Україні тим часом жінки помирають від візуальних пальпованих пухлин, дико запущених і залікованих псевдо-тибетськими травниками - потенційними кримінальниками. І нікому немає до цього діла. Їх би судити, тільки все мріють судити лікарів: на лікарів простіше гоп-стопом накочувати та принижувати в телеефірі.
Чи допоможе мій текст - не знаю. Але якщо раптом хтось із читачів зібрався завтра зранку до "бабці", за баночкою зі смертю - поверніться.
Не вбивайте себе так, пошкодуйте близьких.
Ідіть до лікаря.
Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...