Рахунок на мільярди: У РФ розповіли про шалені втрати від санкцій

Російські банки недорахуються 100 мільярдів рублів.

Ілюстрація. Фото: Интерфакс

Наслідки санкцій США для російських банків можуть вилитися у втрату 80-100 млрд. руб. (близько 42 млрд. грн.), повідомляють Патріоти України з посиланням на "Ведомости".

Таку оцінку дав президент "Сбербанка" Росії Герман Греф. За його словами, велика частина припаде на переоцінку капіталу, решта - на фінансовий результат.

Ринкова волатильність може негативно вплинути на фінансовий результат і капітал самого "Сбербанка", визнав Греф, але цифри не назвав.

Як пояснив головний аналітик "Сбербанка" Михайло Матвієнков, мова йде про переоцінку цінних паперів на балансах банків.

Оцінка втрат в 80-100 млрд. руб. відповідає приблизно 5,3-6,6% від очікуваного Центробанком прибутку банків за підсумками цього року (1,5 трлн. руб.).

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...