Ранковий обстріл Авдіївки: Московські окупанти вистріляли "чотири пакети Градів", є жертви серед цивільних (відео)

Ранком вівторка, 31 січня, у п'ятиповерхівку Авдіївки влучив ворожий снаряд

У вівторок, 31 січня терористи продовжили обстріли Авдіївки з "Градів". Уже відомо про одного постраждалого внаслідок нападів терористів. Про це повідомляє 72-а механізована бригада ЗСУ, що вартує позиції в районі Авдіївки, на сторінці у Facebook.

"Близько 05:40 ворог випустив по Авдіївці чотири пакети "Градів", тобто 160 ракетних снарядів. Стріляли з Донецька, як свідчать донеччани в соцмережах – чотири установки РСЗО "Град" били з чотирьох різних точок з цивільних житлових кварталів", – йдеться в повідомленні.

Як стало відомо, Авдіївка зазнала руйнувань, є жертви серед мирного населення. Крім того, горить газова труба.

Зазначимо, що в ефірі "Інформаційного ранку" Олена Мокренчук – прес-офіцер 72-ї окремої механізованої бригади ЗСУ – повідомила подробиці ранкового обстрілу Авдіївки:

За даними місцевої поліції, внаслідок ранкових обстрілів постраждав мирний житель Авдіївки. 41-річний чоловік наразі перебуває у лікарні. Інформацію про обстріли бойовиків ранком 31 січня підтвердив і голова Донецької ВЦА Павло Жебрівський. За його словами, ранком у п'ятиповерхівку Авдіївки влучив ворожий снаряд.

"Провели обстеження п’ятиповерхівки, у яку зранку влучив снаряд. Ремонтники приступають до відновлення пошкоджень", – зазначив він на сторінці у Facebook.


Крім того, він наголосив, що нині по місту працює сім пунктів обігріву. Жителям роздають гарячі сніданки, запаси питної води є.

Завдяки Коксохіму, у тепломережі підтримується температура, щоб люди не мерзли у своїх оселях, запевняє Жебрівський. Лікарня працює у штатному режимі на потужних генераторах. На автономному опаленні також дві школи та дитсадок.

Як повідомлялося раніше, ворог ще звечора обстрілами зруйнував останню гілку електропостачання міста; завод змушений був припинити постачання тепла в квартири авдіївчан. У місті немає електрики, води, тепла, і тепер газу.


Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...

"Работайте, братья": Окупант розстріляв командирів з управління артилерійського дивізіону (фото)

субота, 4 травень 2024, 17:01

Російський окупанти розстріляв своїх товаришів по службі з управління артилерійського дивізіону, передають Патріоти України. Як повідомляє Телеграм-канал "Оперативний ЗСУ", росіяни оголосили план "Перехоплення", щоб затримати стрільця. За інформацією к...