Разом з Бабченком: У Росії "похоронили" скандального українського нардепа

Главред російського телеканалу Russia Today приписала Володимира Парасюка до мертвих російських опозиціонерів.

В.Парасюка завчасно "поховали". Фото: 112 УкраїнаГлавред російського телеканалу Russia Today Маргарита Симоньян приписала позафракційного українського нардепа Володимира Парасюка до російських опозиціонерів, які залишили Росію і навіть завчасно його поховала, повідомляють Патріоти України. Такий промах журналіст допустила в коментарі про вбивство в Києві російського військового журналіста Аркадія Бабченко.

«Шеремет, Парасюк, Бузина, Вороненко, Бабченко. Савченко сидить», - пише вона.

На думку Симоньян, опозиціонерам краще терпіти переслідування в Росії, ніж загинути в Києві.

«Вже вкотре одне і те ж: «Такий-то убитий в Києві. Раніше він покинув Росію, побоюючись переслідувань». Слухайте, їжаку вже зрозуміло, що, побоюючись переслідувань в Росії, дурніше за все їхати до Києва. Краще вже хай вас переслідують тут, ніж грохнуть там», - додала головний редактор Russia Today.

Нагадаємо, 29 травня в російського опозиційного журналіста Аркадія Бабченко, який переїхав жити з Москви до Києва, стріляли на порозі квартири - він помер від отриманих поранень.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 26 квітня. Який птах принесе щастя на рік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 26 квітня за новим стилем вшановує єпископа Василя Амасійського і праведної діви Глафіри. За старим стилем сьогодні вшановують мученицю Фомаїду Єгипетську. Наші предки 26 квітня починали сіяти квасолю і горох. Перед посівними...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....