"Разводил руками и улыбался": У мережі підняли на сміх дивну поведінку Путіна під час матчу ЧС-2018 (фото)

Користувачів мережі спантеличила поведінка глави Росії під час гри Росії з Саудівською Аравією.

Після кожного голу російської збірної він розводив руками і посміхався. Росіяни припустили, що він вибачався перед принцом Саудівської Аравії Мухаммедом бен Сальман Аль Саудом, передають Патріоти України з посиланням на соцмережі і російські ЗМІ.

При этом пресс-секретарь Путина Дмитрий Песков отметил, что догадки зрителей не верны, передает "Говорит Москва".

"Это эмоции! За победу в спорте не извиняются", - заявил он.

Сеть рассмешили эти жесты и соответствующее фото уже окрестили "мемом года". "Сборная России, что ты творишь?" - прокомментировал снимок журналист кремлевского пула Дмитрий Смирнов.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Народу набирают п*здец, а все утилизируются": Окупант поскаржився на величезні втрати (відео)

четвер, 2 травень 2024, 22:05

Армія РФ зазнає великих втрат поблизу Часового Яру на Донеччині, через що в окупаційне військо набирають дедалі більше людей. Про це йдеться в перехопленій ГУР розмові російського окупанта, опублікованій у четвер, 2 травня, передають Патріоти України. ...

І потім знову почав "гореть камыш": У окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи

четвер, 2 травень 2024, 21:43

Близько 20:15 2 травня у Маріуполі пролунав вибух, після чого з'явився густий стовп диму. Місцева окупаційна влада намагається вигадати причину займання, на кшталт "горів очерет". Про це написав радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріот...