"Репорт спецслужб по кибератакам России - сковородка для Трампа", - Олег Пономар

Популярний блогер у щоденному огляді аналізує найважливіші події в Україні та світі.

Олег Пономар. Фото: focus.ua.

Доброго ранку, друзі. Наш короткий святковий тиждень пролетів. Що б я ще відзначив? Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Олег Пономар, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

"- Главная новость, конечно, - это сковородка для Трампа:
Вчера в сенатском комитете по вооружениям был представлен Репорт спецслужб по кибератакам России. Вторая (секретная) часть доклада будет представлена там же сегодня. И еще один репорт спецслужб выйдет на следующей неделе. Ситуация очень серьезна - очень вероятно создание специальной!! Сенатской Комиссии.

- Эра Теслы:
Китай инвестирует до 2020 года 360 миллиардов долларов в возобновляемые источники энергии. Ожидания — отказ от добычи и использования угля и плюс 13 миллионов рабочих мест в энергетическом секторе.

- Газпром, гудбай:
Сразу 9 танкеров с сжиженным газом (спг) из США находятся на пути в Азию.

- Важно:
На Кременчугском НПЗ началась переработка азербайджанской нефти.

Вітаю всіх зі Святим вечором. Христос ся рождає!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.