"Решало" Кононенко знайде заміну усім? - В Мінекономіці повально пишуть заяви на звільнення

Заступники міністра впевнені, що багато чого домоглися, мають плани, але бачать перешкоди, які не дозволяють реалізувати задумане.

Максим Нефьодов. Фото: pravdatyt.com.

Заступники міністра економіки України Айвараса Абромавічуса Юлія Клименко та Максим Нефьодов, а також торговий представник України Наталія Микольська заявили, що йдуть з посад. Про це вони повідомили у Facebook, передають Патріоти України.

"Хочу підтвердити, що так - я йду у відставку разом з міністром. А також те, що я повністю підтримую і поділяю кожне слово міністра не тому, що я заступник міністра, а тому що я відповідальний громадянин і патріот України", - написала Клименко. "Ми бачимо, загрози всередині України і стрімке повернення її до темного минулого часу перед Революцією Гідності, це буде мати набагато гірші наслідки для майбутнього України, ніж зовнішні загрози", - додала вона.

Звернувся до друзів також Нефьодов. "Друзі, я прийняв важке рішення разом з міністром залишити посаду держслужбовця в МЕРТ. Ми багато чого домоглися, планів у нас ще більше, але ми бачимо перешкоди, які не дозволяють реалізувати задумане. Я не політик, а менеджер, я на посаді доти, поки там можу приносити велику користь країні, ніж не в посаді. Цей час минув", - написав Нефьодов.

Наталія Микольська в Facebook написала про складне для неї рішення. "Я прийняла дуже складне і важливе рішення разом з міністром піти з посади торгового представника України. Я прийшла в команду технократів і основним критеріям відбору міністром на цю посаду були тільки мої професійні та моральні якості... Ми прийшли змінювати цю країну. Нам багато чого вдалося, але ще більше попереду", - заявила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Важко знайти людину, яка б зробила більше для ослаблення ЗСУ": Волонтер Донік відреагував на оголошення Росією у розшук Хомчака

вівторок, 7 травень 2024, 20:53

Відомий волонтер та військовий інструктор Роман Донік прокоментував у соцмережі "Фейсбук" оголошення колишнього Головнокомандувача ЗСУ, а зараз першого заступника секретаря РНБОУ Руслана Хомчака у розшук у Росії, передають Патріоти України. На думку До...

У серіалі українського телеканалу знявся актор-колаборант - ЗМІ

вівторок, 7 травень 2024, 19:51

У квітні 2024 року на українському телеканалі ICTV2 відбулася прем'єра серіалу "Подвійні ставки". У серіалі одну з ролей зіграв актор з Маріуполя Дамір Сухов, який виявився колаборантом, інформують Патріоти України. "Подвійні ставки" - це 8-серійна кри...