Реванш Януковича під новими брендами

Не можна в Україні зараз допустити реваншу проросійських сил - опоблоку, регіоналів, комуністів.

Ось нам наша влада любила та й продовжує розповідати, що яких на Донбасі оберуть, з такими і житимемо. Не житимемо ми після тих виборів. Ми не зможемо спокійно жити чи навіть вижити після виборів на решті території України, в результаті яких переможе опоблок чи будь-яка інша проросійська сила.

Щоб переконатися у цьому достатньо послухати Януковича з його «шкодую, що не ввів війська», або про «вісім автобусів кримчан на мітингу проти Майдану під Верховною Радою, яких спершу розстріляли, а потім били, а потім влаштували на них полювання в лісі».

Власне все це і відбувалось, щоправда з учасниками Майдану, а не їхніми опонентами. Перемога Януковича і його колишньої банди під новими брендами означатиме реванш нечуваної жорстокості.

А ідею надати сьогодні Януковичу трибуну і розрекламувати його появу в інформаційному просторі, на мою думку, потрібно розслідувати, як провокацію.

Богдан ЯРЕМЕНКО

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...