Результат здивує всіх: Астролог розповів, у кого більше шансів стати наступним президентом

​Чергові вибори президента України відбудуться менш ніж через місяць. Передвиборна кампанія в цьому році дуже жорстка: лідери гонки, за опитуваннями рейтингових агентств, звинувачують один одного у використанні адмінресурсу, підкупі, скупці голосів.​

Влад Росс

Майже всі експерти сходяться на думці, що відрив переможця від конкурентів буде лише в декілька відсотків. До кого більш сприятливі зірки у цьому змаганні і кому сама доля допомагає в просуванні нагору, розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

- До виборів залишилося менше місяця. Чи можна вже говорити, у кого з трійки лідерів рейтингів (Тимошенко, Зеленський, Порошенко) найбільші шанси стати наступним президентом?

- Ще, коли було затемнення в серпні 2018 року, я заявив, що у Зеленського - найбільші шанси, а мені сказали, що я якийсь ненормальний, і це неможливо. У нього тоді рейтинг був максимум 3%. А я завжди говорив, що у нього буде зоряний час, і чим ближче буде ситуація до березня і до 21 квітня, тим все більше і більше зоряного часу у нього є. Марс буде робити в його гороскопі в системі "дирекція" чіткий аспект Юпітеру, а Юпітер – це влада, успіх, вплив суспільства, і сильно виражений у його гороскопі дім кар'єра і просування. Сама доля піднімає його вгору, і він практично для цього нічого не робить сам.

- Що стосується Юлії Тимошенко?

- У Тимошенко в домі кар'єри в річному гороскопі - Місяць, а з одного боку, Місяць - це популярність, успіх, але з іншого боку, Місяць - наймінливіша планета: сьогодні - успіх, удача, а завтра несподівано вона може відвернутися, і людина може не потрапити до другого туру. Але, в будь-якому випадку, у неї все дуже добре, дім кар'єри сприятливо розташований. І я завжди говорив, що наступним президентом України після Порошенка стане творча особистість, або актриса.

- Який прогноз щодо Петра Порошенка? Які у нього шанси залишитися на другий термін?

- У Петра Порошенка тільки один шанс. Дуже велика фальсифікація виборів, оскільки Меркурій саме 31 березня буде в цілковитому з'єднанні з Нептуном. А Меркурій - це папери, бюлетені, а Нептун - це фальсифікація, можливість обдурити народ, аж до того, що можна 2-3 мільйони чистих вкидань отримати. Результат може здивувати всіх: рейтинги можуть бути за одних кандидатів у президенти, а виберуть абсолютно інших.

- Чи є ризик, що після оголошення результатів виборів відбудуться якісь заворушення, мітинги?

- Абсолютно! Якщо Петро Олексійович Порошенко раптом, несподівано переможе, то у нас буде, напевно, або третій тур, або третій Майдан. Щось третє точно буде. Тому що люди взагалі не сприймуть перемогу людини, яка обіцяла, що війна закінчиться, але вона триває, зубожіння народу триває, а враховуючи до того ж його високий антирейтинг, то, природно, люди будуть обурені його перемогою.

- Кому з кандидатів під силу закінчити війну на Донбасі?

- Поки Петро Порошенко при владі, війна на Сході ніколи не закінчиться. Він для того і прийшов, щоб вона розвивалася. Варто зауважити, що в його гороскопі явно виражений войовничий Марс. Я думаю, що якби тоді був обраний інший президент, не Порошенко, то війни вже давним-давно на Донбасі не було б.

- Але багато експертів говорять, що саме Порошенку вдалося зупинити гостру фазу війни і не дати їй поширитися на інші регіони.

- Якось всі забувають Дебальцеве та інші подібні ситуації, адже два котли були просто жахливі, де він продовжував війну, тобто миру не було, всі про це забувають. Якщо Порошенко не виконав найголовнішу свою передвиборну обіцянку в перший свій термін, то яким чином таку людину можна обирати вдруге. Це не моя позиція, це позиція українського народу.

- Прізвище теж впливає на долю людини?

- Звичайно! Дуже часто прізвище людини, з точки зору астрології, відображається на житті. Думаю, при Зеленському може все "зацвісти", все-таки в його прізвищі є "зелень", а долар має таке ж забарвлення, "зелень" завжди може дати якісь паростки.

Знак Зеленського - Водолій, це реформаторський знак зодіаку. Він не терпить якоїсь консервації, щоб щось було в минулому. У будь-якому випадку будуть зміни.

- Приходу до влади Зеленського якраз побоюються через відсутність у нього політичного досвіду.

- Зеленський - це обличчя компанії. Він дуже швидко вчиться, Водолії взагалі дуже швидко вчаться. Потім - у нього Місяць у поєднанні з Сатурном у знаку Лева - знаку влади, управління, досягнень. Він природжений політик, насправді, він швидко навчиться, йому вистачить, я думаю, півроку-рік, і тоді вже точно він буде мати розуміння про ситуацію в країні. Тому люди, які стоять за ним, мають дуже хороше керівництво.

- А які це люди?

- Його бізнес-партнери, зокрема, Коломойський, який зберіг Дніпропетровщину, Одещину.

- Але Зеленський стверджує, що не залежний від Коломойського. Мовляв, це його рішення і його фінанси.

- Дійсно, це його рішення, його задумка була три роки тому, але наскільки я знаю, є така інсайдерська інформація, що Зеленський сумнівався до останнього. Тобто фактично до листопада, а в грудні він тільки прийняв рішення йти в президенти.

- А як думаєте, що йому допомогло все-таки прийняти таке рішення?

- Коломойський не віддає борги, але згідно з інсайдерською інформацією Зеленському пообіцяв повернути шість мільйонів доларів, якщо він піде на вибори.

- Коли і кому вдасться повернути Крим до складу України?

- Крим - це вже все, на нашому віку ми навряд чи побачимо його в складі України. Максимум, в майбутньому це може бути нейтральна територія, яка в кінцевому підсумку, у ХХІІ столітті перейде під протекцію Туреччини. Тому що, рано чи пізно, Туреччина стане більш могутньою державою, ніж Росія, і в підсумку скаже, що ви у нас забрали цей півострів. І тим більше, що близько 5 мільйонів кримських татар живуть у Туреччині. Україна сама упустила Крим, і найбільша вина, звичайно, була на Турчинові, який народився, до речі, в дату президентських виборів - 31 березня. Символічно, це дуже складний для нього рік. Дай бог, щоб у нього не було судів і слідства з приводу розглядів Майдану тощо.

- А які ще ключові українські політики після, скажімо так, зміни президента, після парламентських виборів, можуть опинитися під судом?

- Аж до того, що навіть найголовніша фігура нашої політики - Петро Порошенко може виїхати до себе в Марбелью в Іспанії, куди він, до речі, на відміну від Януковича, звіз весь свій статок ще рік тому.

- Тобто, ви думаєте, що якщо Порошенко не виграє вибори, він закінчить свою політичну діяльність?

- Ні, я так не думаю. Якщо він буде депутатом, якщо його блок пройде до парламенту, де є недоторканність, то все буде нормально.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...