​Результати відвідин Трампом Польщі: "Путін догрався", - Рабинович

Кремлівська операція «ТрампНаш» провалилась з тріском, вважає досвідчений спостерігач

Російський опозиційний блогер Слава Рабинович проаналізував на персональній сторінці в Фейсбук результати візиту президента Сполучених Штатів Дональда Трампа до польської столиці, зазначають Патріоти України.

Так, блогер наголосив, що виступ господаря Білого дому у Варшаві – ще один доказ того, що кремлівська операція «ТрампНаш» провалилась з тріском. Зокрема, Трамп закликав Москву припинити дестабілізацію в Україні та решти світу, поставити крапку у підтримці ворожих режимів, у тому числі – сирійського та іранського та приєднатись до цивілізованих держав.

Крім того, Трамп сказав полякам те, чого вони від нього найбільше чекали – підтвердив, що Сполучені Штати будуть дотримуватись зобов’язань, встановлених статтею п’ятою договору про заснування Північноатлантичного альянсу, відповідно до якої напад на одного з членів НАТО означає напад на всю спільноту. Бонусом американський президент пообіцяв зміцнити співпрацю з Польщею у сфері торгівлі та енергетики – за його словами, відтепер ні сама Польща, ні її сусіди не будуть заручниками капризів і примх одного постачальника газу. Здається, Путін догрався, - робить висновок Рабинович.

Україна не може бути предметом торгу між США і Росією, в тому числі під час майбутньої зустрічі президентів Трампа і Путіна; на даний час президент США рухається по "коридору, що звужується" в стосунках з Росією, і не може собі дозволити кроків, що провокують його імпічмент. Таку думку Слава Рабинович додав в інтерв'ю "Обозревателю".

При цьому тема України не стане темою №1 на зустрічі Путін-Трамп. "Набагато важливішою для президента США є проблема Північної Кореї. Другою за значимістю є проблема Сирії. Упевнений, що Росія не має такого великого впливу на проблему Сирії, як США, будучи главою і частиною величезної міжнародної коаліції, що складається з декількох десятків країн", - висловився російський фінансист.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місто два роки ковтає сморід "рускава міра": Що РФ принесла жителям окупованого Сєвєродонецька (відео)

четвер, 2 травень 2024, 23:19

"Сєвєродонецьк, окупація, 2024 рік. Напівзруйноване "звільнене" місто вже ось як два роки ковтає сморід "рускава міра". Як у концтаборі тут суворо встановлено графік спеціальних "роздач": нещасним старим, що вишикувалися в довгі черги, подають кашу з к...

Чи є загроза прориву росіян до Курахового на Донеччині: Військовий експерт проаналізував спроможності окупантів

четвер, 2 травень 2024, 22:47

Тиск на Курахове у Донецькій області триватиме, але довести його до такого каталізуючого наступ рівня - нереально. Про це 2 травня під час телемарафону сказав військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко, передають Пат...