Рівно рік тому біля Верховної Ради загинули бійці Нацгвардії

Найстаршому із загиблих правоохоронців було 25 років

Сутички біля ВР. 2015 рік. Фото: ogo.ua

Олексій Мушак у своєму блозі виклав допис щодо трагедії 31 серпня 2015 року. Тоді на площі перед ВР було понад 100 поранених, і чотири хлопці загинули, інформують Патріоти України.

"Рівно рік тому 31 серпня біля парламенту сталася трагедія. В бійців Нацвагрдії кинули гранату. На площі перед ВР було більше 100 поранених. Чотири бійці Національної гвардії Ігор Дебрін, Дмитро Сластіков, Богдан Дацюк, Олександр Костіна від отриманих ран померли. Найстаршому з них було 25 років.

Вони втратили життя через те, що комусь здалося, що в парламенті робили зраду. Того дня голосували конституційну децентралізацію. Рік потому, очевидно, що цей законопроект не мав такого апокаліптичного значення для конституційного устрою, як йому приписували. І точно не вартував людських життів.

Це хороший, правда дорогою ціною, урок, що нам українцям притаманно перебільшувати значення якихось подій. А в будь-якій ініціативі ми бачимо перш за все зраду. Можу заспокоїти. Рано чи пізно нове голосування по децентралізації буде, але вже без спеціального статусу Донбасу.

Правда це не допоможе повернути життя 4 молодих хлопців, які просто виконували свій обов'язок. Як і не допоможе швидко позбавитися від архаїчних внутрішніх комплексів "всюди зрада" та "все пропало".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...