Різдвяні дива трапляються: У Запоріжжі батькам загиблого в АТО воїна прийшов дуже загадковий лист (фото)

Маленьке диво пережили на Різдво батьки молодшого сержанта Олександра Говорухи, який отримав смертельне поранення під Дебальцеве, Микола Семенович і Галина Вікторівна.

Батько Микола Говоруха з портретом загиблого сина ОлександраПро історію, що сталася в Різдво Христове, Микола Говоруха розповів "Індустріалке" тремтячим голосом і зі сльозами на очах.

- Увечері до нас додому прийшов хлопчина, підліток ще зовсім. Сказав, що винен мені дещо передати і простягнув конверт. Це були два аркуша А4, скріплені степлером. Я запитав від кого, він сказав, що я прочитаю і все зрозумію.

Текст листа наступний:

"Уважаемая семья Говоруха! Я глубоко соболезную о смерти вашего сына. Он был очень светлым и очень добрым человеком. Его мужество вызывает восхищение! Примите мои искренние соболезнования!".

Мало того, в конверт були вкладені 1500 грн. Микола Семенович вважає, що лист написано дитячою рукою, можливо навіть тим підлітком, який його приніс. Він тут же вибіг з квартири, але хлопця і сліду не було. Ця подія до глибини душі зворушило батьків Саші Говорухи, можливо ці гроші хлопець збирав і вирішив якось допомогти родині загиблого воїна.

- Це дає надію, що наше підростаюче покоління живе з Україною в серці і наша країна має гідне майбутнє, - з вдячністю сказав Микола Говоруха.


Джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...