Різдвяний хіт від Олександра Пономарьова підкорює мережу

Відомий співак Олександр Пономарьов написав три колядки.

У мережі набирає популярності подарунок від улюбленого мільйонами українського співака і вихідця з Хмельниччини Олександра Пономарьова - різдвяний хіт "Христос народився".

За словами співака, він випадково дійшов висновку, що в Україні надто мало різдвяних колядок, тож вирішив поповнити скарбницю української культури й написав кілька композицій.

"У мене в студії є лампадка, я її запалюю, молюся і приступаю до роботи. Перед тим, як йти, природно, її гашу. Цього разу написав колядку, почав гасити — не гасне. Сів, написав ще одну колядку. Знову спробував згасити лампадку — знову той же результат. У результаті у мене три колядки", — сміється автор.


Олександр Пономарьов - український співак, народний артист України (2006). Увійшов до історії, як перший представник України на Євробаченні.
Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті,

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...

Нова РЕБ-технологія стане геймченджером на фронті: Українське підприємство обіцяє за місяць показати новітню зброю, проти якої не встоять навіть дрони з ШІ та найновітньою прошивкою

неділя, 5 травень 2024, 6:15

Репортаж видання dev.ua з полігону виробника РЕБ/РЕР систем Kvertus. «Спроможності нашого підприємства — від 5000 засобів щомісяця», — каже Сергій Скорик, комерційний директор підприємства Kvertus. Ці слова звучать під час виступу перед журналістам, як...