Різдвяний вертеп милосердя: У Дніпрі влаштували різдвяну виставу для поранених воїнів АТО (фото)

Участь у виставі взяли волонтери, жителі міста та їхні діти.

У Дніпрі на Різдво патріотично налаштовані городяни взяли участь у вертепі, поставленому активістами Спілки Української Молоді. Кістяк трупи склали студенти безкоштовних курсів української мови Центральної міської бібліотеки. А глядачами стали поранені бійці АТО, що проходять лікування та реабілітацію у госпіталі в селищі Черкаське, Дніпровському військовому госпіталі та опіковому відділенні міської лікарні №2, повідомляють Патріоти України з посиланням на Днепр Вечерний.

В опіковому волонтери зробили окрему виставу для тяжкопораненого бійця Романа Шевченка, який лежить тут з 80% опіками тіла. У фіналі чорти були вигнані назад у пекло, злісний цар Ірод, який торгує нафтою і газом, загинув від коси Смерті, а сили Світла восторжествували. За словами самої молодшої актриси Єви Авраменко, вертеп був задуманий заради відродження українських традицій на Сході України, а також для того, щоб порадувати бійців.



Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...