Рынок в России в глубоком кризисе, 20 млн живёт за чертой бедности: Казанський довів неможливість спільного "братського" майбутнього України та РФ

Населення світу сьогодні становить понад 7 млрд людей. Населення Росії - 140 млн. Частка російського ВВП в світовій економіці - приблизно 2,4% і продовжує скорочуватися. Кому приходить в голову стверджувати, що без РФ Україна не зможе існувати?

Ілюстрація:mk.ru

Блогер і журналіст із Донецька Денис Казанський сухими статистичними даними розвінчав міф про перевагу Росії, її економічне зростання і перспективи розвитку. Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Население мира сегодня составляет более 7 млрд человек. Население России - 140 млн. Доля российского ВВП в мировой экономике - примерно 2,4% и продолжает сокращаться.

И все равно регулярно откуда-то выскакивают мудаки, которые убеждают нас, что именно без этого сокращающегося рынка в 140 млн человек, из которых 20 млн живёт за чертой бедности, Украина не может существовать. Просто потрясающе, как до сих пор заходит эта ложь.

И ладно бы этот рынок хотя бы рос. Но в последние годы он в глубоком кризисе. В России свои предприятия банкротятся и закрываются. За какой хрен они будут наши товары покупать, даже если представить, что Украина капитулирует и согласится с вассальной зависимостью от Москвы, как предлагают Пинчук и Ко?" - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала, - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...