"Росія демонструє не просто своїх кандидатів на вибори в Україні. Путін показує, що будує нову систему впливу в самому Києві", - Бутусов

Члени партії "Опозиційна платформа - За життя" на чолі з кумом Путіна Віктором Медведчуком і кандидатом у президенти України Юрієм Бойком провели переговори "щодо низки економічних питань" з прем'єр-міністром країни-агресора.
Медведчук із Бойком пообіцяли і далі вести переговори із РФ. Фото: скріншот з відео.

Поки вороги - Медведчук, Козак, Бойко сидять в офісі в Києві і намагаються пролізти до Верховної Ради, війна набагато ближче, ніж ми про неї думаємо. Про це у своєму блозі написав український журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

"Прем'єр-міністр Медведєв і глава "Газпрому" Міллер у Москві проводять урочисту зустріч із нашими зрадниками - лідером сепаратистської партії Опоблок Бойком і кумом Путіна Віктором Медведчуком. Росія демонструє не просто своїх кандидатів на вибори в Україні. Путін показує, що він будує нову систему впливу в самому Києві. Путін дав Медведчуку нафтогазове родовище в Тюмені, нафтопереробний завод у Ростовській області, і трубопровід "Прикарпаття Західтранс", який качає паливо в Україну за згодою нашої влади. І ось на надприбутки від цієї торгівлі Медведчук купив два телеканали, і 112, що йому належить, транслює зустріч у Москві в прямому ефірі. І купує політичний вплив, і показує, що спроби підірвати Україну зсередини триватимуть. І після ефіру на своєму особистому літаку Медведчук прилетить із Бойком в Україну, тому що у нього і в цьому свої привілеї", - зазначив Бутусов.

"Ворог, справжній ворог серед нас, не бутафорський, не вигаданий, ворог, у якого великий офіс з охороною в центрі Києва, ворог, який усіма силами показує свої зростаючі сили і готовність підіграти Кремлю. Це не якісь таємні зв'язки й інсайди, це ніхто не збирається приховувати - відкрите отримання завдань, інструкцій під час війни, під гуркіт російської артилерії і стогони поранених. Що це, якщо не легальна агентурна мережа? З'їзд своєї партії Медведчук провів в один день з форумом президента. А сьогодні він веде переговори в день СБУ. Безкарність провокує вседозволеність", - підкреслив журналіст.

"Поки вороги - Медведчук, Козак, Бойко сидять в офісі в Києві, і намагаються пролізти до Верховної Ради, війна набагато ближче, ніж ми про неї думаємо. Поки лідери гонки і їхні прихильники воюють між собою, тихо і без всяких арештів, скандалів, розборок у фейсбуці, без маршів і демонстрацій у Києві вибудовується база для нової путінської агресії. Я не знаю, чи є в інтернеті прихильники Бойка - але ці люди несуть війну у свій і в наш дім", - резюмував Бутусов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...