"Я ненавиджу СРСР. Це тюрма народів, хижа, потворна імперія, що вбила і замордувала мільйони найкращих своїх громадян", - блогер

Збурене міністром культури ментально-метафізичне цунамі під назвою "Генетика" лагідною хвилею докотилося і до нашого берега.

Один з одеських дописувачів згадав ініційований мною у березні 2014 року перформанс "Осторожно рускіє", що плавно виріс з проекту "Жлобологія" (дослідження сучасного Хама) і демонструвався в Центрі сучасного мистецтва М17.

В заваленій сміттям і завішеній російськими триколорами клітці сиділи герої популярних в народі серіалів про братков-сєпарів-гопничків і видавали тексти в стилі "руськогоміра".

"Ето они єшьо тогда русскіх за мусор щіталі. Когда Ніщук в пєрвий раз міністром бил. Укропи проклятиє. Так ім і надо! Война і всє дєла. Пусть фсє сдохнут сволочі", - суть коментарів переважно одеської вати, яка одразу набігла під пост дописувача.

Як тоді, так і сьогодні вищезгаданий перформанс досягнув своєї мети. Великодержавний імперський хам, побачивши своє правдиве відображення, заскавулив вже звичне: "фашисти-бандеровци".

Я ненавиджу СРСР. СРСР - тюрма народів, хижа, потворна імперія, що вбила і замордувала мільйони найкращих своїх громадян, виплекавши стадо людей із спотвореною ментальною парадигмою, що вже стало звуться "гомо совєтікус". (За дослідження цього людського психотипу з імперсько-агресивною та водночас інфантильно-патерналістичною психотипологією та моделлю поведінки Світлана Алексієвич отримала Нобелевську премію по літературі). Негативна селекція радянського народу за часів СРСР призвела до катастрофічного зниження морально-етичних якостей, матеріальних та естетичних потреб, аналітичних та інтелектуальних здібностей у людини "гомо-совєтікус". У пострадянський період, щедро приправлена кремлівською пропагандою, сечею Кобзона, слиною Жириновського та лупою Міхалкова вона відроджується у потворних формах існування великодержавного імперського хама, що усіляко демонструє світові свою зверхність і вищість. Робить це тому, що насправді є глибоко закомплексованою, завжди невдоволеною собою, оскільки повсякчас відчуває свою неспроможність долучитися до основних цивілізаційних цінностей — принципів законності, совісті, милосердя, покаяння, віри і довіри. Тому й інші народи намагається понизити до свого рівня, нівелювати усі людські і державні чесноти, занурити світ у темряву ворожнечі, брехні, ненависті.

Сучасна Росія відроджує традиції СРСР. Висновок: якщо я ненавиджу СРСР - значить я ненавиджу сучасну Росію. Це не зовсім так. Я не хочу і не можу спокійно дивитися, як агресивний імперський хам знову зазіхає на мою землю і мої права. Я ненавиджу не саму Росію, а того хама, якого вона плекає. Сила хама — в силі неосвіченості людини, в її довірливій глупоті. І особливість цієї сили в тому, що хам завжди грає не по правилах, що склалися в цивілізованому суспільстві, а щодня вигадує якісь "нові правила", задурюючи голови пересічним громадянам, що зневолені його наглою агресивністю та багатослів’ям, впокорено йдуть невідомо куди в темряві абсолютного сну розуму, що, як відомо, породжує чудовиськ.

До речі, тюремне прізвисько Януковича - Хам. І тепер він дає інтерв’ю з тієї країни, що найбільше підходить для його проживання і життєдіяльності. Дуже метафорично.

А нормальним росіянам, не ураженим бацилою хамства, я хочу побажати віри і витримки. Нам теж здавалося, що Яник прийшов на десятиліття, як Путін. Але сталося трохи інакше. Так що вишукуйте в інтернеті гарні рецепти коктейлів Молотова і запасайте шини. Хам понад усе боїться грубої сили, за якою стоїть правда. Перевірено Майданом.

Наступного року здибаємось у Москві на Червоній площі.)))

Хама - геть!

Слава Україні!

Хай живе вільна Росія!

Опублікував: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Звідти запускають БПЛА по містах України: В окупованому Криму загорівся військовий полігон (фото)

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:41

У тимчасово окупованому Криму спалахнула пожежа на мисі Чауда, де розташований військовий полігон російської армії. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер", передають Патріоти України. Як зазначає моніторингова група, факт пожежі на військов...

Ціль успішно знищив, але...: F-16 в Україні міг розбитися через російську ракету, - ЗМІ

п’ятниця, 20 вересень 2024, 21:15

Втрата літака F-16 під час масованої атаки могла статися через хмару уламків збитої російської ракети. Інші літаки також могли бути виведені з ладу з цієї ж причини. Про це йдеться у матеріалі Breaking Defense, що посилається на українські джерела, пер...