Росія і Україна підпишуть мирну угоду, а Кім Чен Ин, втече в Росію: передбачення Нострадамуса на 2017 рік

Нострадамус – астролог і пророк, чиї прогнози не втрачають актуальності і ось як тлумачить їх індійське видання.

Нострадамус, або Мішель де Нострдам (1503 – 1566)

З часів глибокої старовини людина вивчала зоряне небо, щоб передбачити, які радості і прикрості чекають його в майбутньому. Найвідомішим з астрологів є Нострадамус, або Мішель де Нострдам (1503 – 1566). Ім'я цього французького вченого, поета і медика залишається на слуху навіть через п'ять століть після його смерті. Ще в 16 столітті астролог вивчив рух небесних тіл та його вплив на майбутні події за що здобув негласний титул «короля пророків». Якщо вірити переказам, вчений був здатний передбачити долю конкретної людини, цілої країни і навіть світу. Вважається, що він передрік дату власної смерті.

Як пише індійське видання Навбхарат Індія Таймс на 2017-й рік Ностадамусом були передбачені наступні великі події.

Росія і Україна підпишуть мирну угоду

Згідно з тлумаченням пророцтв Нострадамуса, між Росією та Україною в 2017 році буде досягнуто мирної домовленості. Умови угоди поки не ясні. США будуть виступати проти угоди про припинення вогню, але Німеччина і інші країни ЄС виступлять на її підтримку.

Китай зробить прорив

Китай зробить серйозні кроки з подолання економічної нерівності в світі, запевняє видання Навбхарат Індія Таймс, Китай зробить великий прорив. Тлумачать пророцтва Нострадамуса, так, що ніби-то цей прорив буде мати дуже далекосяжні наслідки. В 20-му столітті, за словами Ванги було пророковано Китаю стати наступною наддержавою. З урахуванням останнього десятиліття, найбільші світові політологи говорять те ж саме. У порівнянні з іншими країнами, що розвиваються, такі як Бразилія і Індія, Китай та інші, щороку близько 2 трлн. доларів США в вигляді прямих іноземних інвестицій належать саме Китаю.

Політичні зміни в Латинській Америці

2017 рік буде роком великих змін в країнах Латинської Америки. Передбачення Нострадамуса тлумачать так, що багато країн Латинської Америки в цьому році буде залишатися поза політикою. Можлива ймовірність соціальної безвиході.

Економічні труднощі Італії

З- за боргів і безробіття Італія стане центром економічних труднощів Європейського Союзу. Банківська система Італії стикається з величезними труднощами і провал цих банків матимуть проблеми з боку громадськості в Італії. На даний момент 18% від загального обсягу в Італії належить до необслуговуваних кредитів. Італія, а також народ Італії та Європейського союзу повинні співпрацювати, щоб вийти з економічної проблеми.

Зникнуть хмарні сховища інформації

Нострадамус передбачив, запевняє navbharattimes.indiatimes.com, що різнокаліберні хмарні сховища зникнуть у 2017 році, тому що майже всі комп'ютери будуть об'єднані в одне хмарне сховище.

Послаблення сили Америки

Скорочення повноважень у світі зменшить силу Америки в 2017 році, нині світової держави. Америку чекає ідеологічна поляризація, політична корупція широко поширена соціальна криза.

Глобальні проблеми

Виникне проблема глобального потепління, як тлумачить пропроцтво видання, за словами Нострадамуса в 2017 році, через що можливе виснаження ресурсів і може призвести до війни. Також цього року буде ймовірність найвищого сплеску тероризму і біологічних атак.

Комерційні космічні подорожі

Комерційні космічні подорожі за межі навколоземної орбіти почнуться в 2017 році. У найближчі два роки передбачається використання комети і місяця для видобутку ресурсів і металів.

Повсюдне використання сонячної енергії

Повсюдне використання сонячної енергії в світовій енергетиці в 2017 році призведе до збільшення частки сонячної енергії. За словами Нострадамуса, вона буде в значній мірі допомагати в фінансовому відношенні і на комерційній основі . Крім того, це зменшить вплив на зміни клімату.

Північна Корея і Південна Корея об'єднаються

Як запевняє індійське видання, в 2017 році, Нострадамус передбачив, що північнокорейський диктатор Кім Чен Ин буде відсторонений від влади, і він втече в Росію. Північна і Південна Корея об'єднаються.


Інші тлумачення пророцтв великого Ностадамуса на 2017 рік

Прогнози, що стосуються долі світу, Нострадамус виклав у книгах пророцтв під назвою «Центурії», перша з яких була опублікована в 1555 році. Збірники містять по 100 віршів-катренів. Кожне з них проливає світло на події певного року. Отже, подивимося, про що провісник говорить у катрені, присвяченому 2017 році:

«З люті хтось буде чекати води,
Військо схвильовано великим сказ.
Благородні занурені на 17 кораблів
Вздовж Рони; вісник прибув пізно».

Варто зауважити, що послання великого астролога рідко несуть у собі конкретні дані. Розуміти їх можна по-різному, адже вірші Нострадамуса насичені яскравими метафорами і відсиланнями до минулого. Як же тлумачити загадкові слова про військо і кораблях На думку укладачів книги «Пророцтва Нострадамуса»:

1-2 терміни відносяться до екологічної проблеми забруднення водойм, з-за чого вода стане непридатною для пиття. З цієї причини можливі протести і невдоволення в рядах військових.

3-4 рядки можуть вказувати на виїзд представників влади в райони, найменш уражені тектонічної катастрофою. Рона – велика річка, що протікає в Швейцарії і Франції. Можна припустити, що описані події відбудуться на кордоні двох держав.

Деякі писання великого пророка вже отримали своє підтвердження.

Чи збуваються пророцтва Нострадамуса

У більшості сучасних людей точність пророкувань французького провидця викликає певні сумніви. Однак багато чого з написаного в «Центуріях» вже стало реальністю. Наприклад, пророцтво про дитині з бідної західноєвропейської сім'ї, який захопить багатьох своїми промовами і прославиться навіть на далекому сході, нагадує про Адольфа Гітлера. Батьки майбутнього диктатора дійсно не відрізнялися багатством, а влада над Німеччиною він отримав багато в чому завдяки таланту оратора.

Саме укладення союзу з Японією принесло фюреру славу на Далекому Сході. А слова «голодні люті звірі перейдуть річки» – явна відсилання до подій Другої світової війни. Дослідники праць Нострадамуса довели: вчений передбачив такі епохальні події, як падіння веж-близнюків в США, вбивство Джона Ф. Кеннеді і випробування атомної бомби. Але довіряти знаменитому провидцеві чи ні, кожен вирішує для себе сам.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...