Росія "пресує": У Криму водіїв з українським водійським посвідченням будуть "карати"

Всі кримські водії, які працюють і користуються українським водійським посвідченням, повинні замінити його на російське.

Фото: Украинские водительские праваКримські водії, які працюють за наймом, повинні замінити водійське посвідчення українського зразка на російське до 1 червня 2017 року. В іншому випадку їх чекають великі штрафи. Про це заявив начальник ДАІ МВС по Республіці Крим Анатолій Борисенко в ефірі радіо "Супутник в Криму", інформують Патріоти України.

"Для тех водителей, которые работают по найму, с 1 июня наступает жесткая ответственность. За не поменянное удостоверение иностранного образца будут большие штрафы. Причем санкции будут касаться тех организаций, которые предоставляют работу таким водителям", – розповів він.

Борисенко зазначив, що обмін посвідчень здійснюється безкоштовно і не вимагає здачі будь-яких іспитів. "На данный момент мы производим замену водительских удостоверений без экзаменов и без оплаты. Как оно будет дальше, я не могу вам сказать, но двери для замены водительского удостоверения у нас открыты", – відмітив він.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У мене немає жодних сумнівів, що позавчорашній підпал берлінського заводу – це справа рук російської агентури, - соціолог Ейдман

понеділок, 6 травень 2024, 23:33

"Криваве літо 2024-го? За даними Financial Times, Росія активізувала свої зусилля з підготовки саботажу, пожеж і атак на інфраструктуру в Європі", - пише російський соціолог-емігрант Ігор Ейдман у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та ...