"Росія продовжує шукати шляхи для того, щоб агресію перетворити на заморожений конфлікт", - Полторак (відео)

Полторак розсекретив останню затію Путіна по Донбасу.

Стоп-кадр з відео

Росія продовжує шукати шляхи для того, щоб перетворити війну на Донбасі в заморожений конфлікт. Про це міністр оборони України Степан Полторак заявив це під час інтерв'ю для представників ЗМІ, передає прес-служба відомства, повідомляють Патріоти України з посиланням на відео з You Tube-каналу Управління преси Міноборони України.

За його словами, практично чотири роки Російська Федерація, терористичні угруповання, сформовані нею в Донецькій і Луганській областях, не виконують свої зобов'язання, які вони взяли в Мінську.

"Не виконаний перший пункт, який є основою всіх пунктів домовленостей, — не припинений вогонь. Це та основа, після виконання якої можна рухатися далі. На жаль, цього не досягнуто, є окремі випадки, коли кількість обстрілів мінімальна, але, в основному, режим припинення вогню не підтримується", - констатував Полторак.

Він також додав, що керівництво Російської Федерації продовжує шукати шляхи для того, щоб агресію, яку воно розв’язало, перетворити на заморожений конфлікт, враховуючи пропозиції, надані Президентом Путіним щодо введення миротворчих сил під егідою ООН є одним з рішень як заморозити, а не вирішити цей конфлікт.


Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...

Ситуація на острові Нестрига загострилася після повідомлення Головнокомандувача про звільнення цієї території, - Борислав Береза

четвер, 2 травень 2024, 0:00

"Поки інтерв'ю довбня і нациста Дугіна Такеру Карлсону більш цікаве лідерам суспільної думки українського сегменту фейсбуку, ніж те, що відбувається на острові Нестрига. І це не дивно. Бо острів для багатьох з них невідомо де, а Дугін - у їхньому смарт...