Росія включає друкарський верстат: Аферист Путін обвалить курс рубля, - Слава Рабинович

Банк Росії має намір емітувати близько 1 трильйона рублів.

Банк Росії готує емісію національної валюти. Фото: Creditbery.ru.

Банк Росії включить друкарський верстат і емітує близько 1 трильйона рублів. Така дія центробанку РФ вимушена - президенту Володимиру Путіну треба десь взяти гроші на бандитську аферу, за яку він повинен бути арештований. А ось росіянам слід закупити долари, так як курс рубля через це різко впаде. Про це в своєму блозі на "Обозревателе" написав російський фінансист і блогер Слава Рабинович, повідомляють Патріоти України і цитують далі:

"Она же уже только что "заплатила" 330 млрд рублей за "Башнефть", а теперь еще надо 710 млрд рублей на свои же акции!!! Пора идти за деньгами в ФНБ? Ан нет, Путин денег из ФНБ на это не даст. Пора идти на "рынок" долгового капитала и взять в долг более триллиона (!!!) рублей — как раз на то и на то. Благо, под это дело ведомство Эльвиры Набиуллиной (Банк России. — Ред.) сейчас и напечатает свежее бабло в рублях, потом выдаст его государственным (!) банкам и они купят все облигации, выпущенные государственной "Роснефтью"! Я повторю: триллион рублей", — написав Рабинович.

Напередодні "цієї красивої транзакції Путіна, Сечіна і його ОЗУ", на його думку, слід поміняти рублі на долари.

"Вы уже дали советы и рекомендации своим пожилым родителям-пенсионерам сделать то же самое со всеми их накоплениями? Отжатие ЮКОСа и отжатие "Башнефти" — это бандитский отъем частной собственности, и ничего более. Складывание краденого в "государственную" "Роснефть", которую лично и полностью контролируют Путин, Сечин и их ОПГ — это бандитский неофеодализм, и ничего более", — відзначає блогер.

За його словами, забезпечення технічного боку "справи", включаючи юридичний і фінансовий супровід, - це співучасть у бандитському відлученні приватної власності і в бандитському неофеодалізмі, який замінив ранні стадії демократії і капіталізму, що виникли між 1995 і 1999 роками.

"И бывший министр Улюкаев — соучастник. Арестован за другое — возможно, и неправосудно. Но должен был быть арестован за это, и правосудно. В составе всей этой ОПГ. Вместе со всей этой ОПГ. Вместе с Путиным, Сечиным и всеми членами этой чекистской ОПГ, грабящей страну до нитки", — вважає Слава Рабинович.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Красунчик коштує 8,5 млн: В Україні помітили новітній суперкар Mercedes (фото)

середа, 1 травень 2024, 13:43

В Україні нещодавно помітили суперкар Mercedes-AMG GT63 – ціна на автомобіль в Україні стартує від 8,5 мільйонів гривень. Фотографії опублікували на Instagram-сторінці supercars_ua, передають Патріоти України. Варто зауважити, що Mercedes-AMG GT63, вип...

Вічний Мамин День

середа, 1 травень 2024, 13:36

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу... Ювілярка і її найближчі родичі... Олександр Горобець, письменник.