Росіяни приречені, як роса на сонці

З іпрнією про наболіле

Колись такий собі князь Отто Едуард Леопольд фон Бісмарк-Шенхаузен казав, що, мовляв, Росію неможливо перемогти на полі бою, бо на будь-яку вашу військову хитрість руські готові відповісти непередбачуваною дурістю.

Сьогодні мені здається, пише Дід Панас, що руські так само не готові до подібного сценарію бойових дій - і тому приречені, повідомляють Патріоти України.

На кожну їх інформаційну диверсію Україна відповідає карколомною дурістю: депутати Вомбат, Залізна Нога та Неосяжна Дупа рвуться битися зі своїми замість чужих, націоналісти скандують соціалістичні гасла та мало не лізуть в помагаї до ху*ла, в Раді сидить ціла потужна фракція тих, кого перемогли на Майдані, а її представники розповідають майданівцям про те, за що саме стояв Майдан і чому вони - ті, кого перемогли - насправді є почесними майданівцями, а ті, хто переміг - насправді є тими, кого перемогли... Президент і два прем'єра поспіль раптом прокидаються й розуміють, що за три роки не потурбувались про енергетичну незалежність від ворога.

Волонтери навчають солдатів роботі з кулеметами, у військах - нестача командирів на передовій, але аж дев'ять справжнісіньких полковників у військовій газеті. Кожен кожного взиває зрадником, кожен кожному не вірить ані на шеляг, але кожного разу, щойно ворог починає викобенюватись, всі разом припиняють сварку й справді допомагають армії, чим можуть, поки бійці відбивають знахабнілих настамнєтів, які кожного разу ведуться на одну й ту самісіньку дурку: думають, що ми всі вже пересварились та заслабли так, що вони нас голими руками візьмуть, а ми й не помітимо.

Вони нариваються, відповзають, хлопці наші дають їм відкоша, потім наливають ще зверху й у результаті - гульк, і звільняють якесь чергове місто, беруть нову висоту, виходять аж на самий Донецьк... А поки вони це роблять - у них за спинами ми знову сваримося, гриземося, трощимо один одного... і мишебраття знову думають, що вони нас ось-ось переможуть. Нема в них Бісмарка, аби збагнути, що насправді коїться, нема... Тому вони приречені. Як роса на сонці.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...

Зіграв із легендами футболу: Макрон майстерно забив пенальті (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 12:14

Президент Франції Еммануель Макрон взяв участь у благодійному футбольному матчі. Про це повідомляє France 24, передають Патріоти України. Разом з Макроном в поєдинку зіграли такі зірки футболу як Дідьє Дрогба, Дідьє Дешам, Лоран Блан, Еден Азар, Крісті...