Російська космонавтика безнадійно відстала від світових технологій

РФ, не може запропонувати США якісь унікальні технології, оскільки у американців зараз вже є все.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Незважаючи на неймовірні хвастощі кремлівських чиновників «досягненнями» Роскосмоса, технології РФ відстають від американських як мінімум на кілька поколінь, зазначають Патріоти України з посиланням на «Без табу».

Йдеться про міжнародну навколомісячну орбітальну станцію LOP - Gateway, в яку інвестують країни-члени ЄС, Японія, Канада і США.

Представники цивілізованих країн мають намір викинути РФ з проекту, оскільки при виконанні робіт зі створення МКС обов'язково потрібно дотримуватися американських стандартів. Росіяни ж технічно не будуть здатні це зробити.

«Росія, не може запропонувати Сполученим Штатам якісь унікальні технології, оскільки у американців зараз вже є все, що було раніше у нас, а також більш ніж достатньо власних фінансових ресурсів», - зазначив член-кореспондент Російської академії космонавтики Андрій Іонін.

Не бачити росіянам навіть виконання підрядних робіт за проектом, оскільки американські вчені не мають наміру робити замовлення у Москви.

Як відомо, у вересні 2017 року Росія і США підписали угоду про наміри щодо створення навколомісячної станції LOP - Gateway.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...