Російська відеоблогерша подавилася айфоном у прямому ефірі (відео)

На "подвиг" її надихнув кліп "Золотий айфон"

Починаюча відеоблогерша намагалася на спір проковтнути телефон. Перед цим вони разом з подругою подивилися кліп популярного співака Слави Левіта "Золотий айфон"

На місце НП в готель на півдні Москви була викликана бригада "швидкої допомоги" і співробітники МНС. Пізніше виклик був кваліфікований як помилковий. Психологи не виключають масового флешмобу з проковтування телефону, тому застерігають дітей і підлітків молодше 21 року від перегляду даного відео, передає Depo.ua, інформують Патріоти України.

Відеотрансляція велася в додатку BIGO LIVE в ніч з 14 на 15 лютого і зібрала понад 12 тисяч глядачів по всьому світу. Аудиторію в основному склали підлітки у віці від 12 до 18 років. Ніхто з них не висловив готовність допомогти, навпаки - в коментарях були погрози і сарказм.

Засновники відеосервісу попросили повторити трансляцію через популярність, але Вікторія поки не підтвердила свою готовність. Про своє рішення вона повідомить найближчим часом у своїх соціальних мережах.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...