Російське суспільство перебуває на родоплеменному етапі розвитку: Муждабаев

Айдер Муждабаев пояснює, що відрізняє російське суспільство від товариств цивілізованих країн.

Муждабаев сообщает: «Доказательств того, что общество современной Российской Федерации находится на родоплеменном этапе развития, уже было выявлено несметное количество. Оно является именно таким и по образу поведения, и по своим интеллектуальным способностям». Блогер добавляет: «Чего только стоят категории, которыми оно оперирует — «свой» и «чужой», а ведь именно это характерно для первобытного племени. Цивилизованное общество, к примеру, оперирует категориями «законно» — «преступно», «морально» — «аморально».

Муждабаев подчеркивает: «Почему мы тогда удивляемся, что оно хает одного ксенофоба и превозносит другого. Принципы в российском обществе просто не являются ориентиром поведения. «Своего» будут всячески выгораживать, «чужого» — всячески втаптывать в грязь. Именно эта ситуация была ярко продемонстрирована на примере «Крымнаш» — они заполучили то, что хотели любыми способами, и не важно какими, если это делали «свои».

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сухопутні війська ЗСУ показали один зі штурмів на фронті та захоплення росіян у полон (відео)

неділя, 5 травень 2024, 16:15

Українські захисники показали один зі штурмів на фронті. Воїнам вдалося взяти у полон росіян. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Сухопутні війська ЗСУ у Telegram, передають Патріоти України. На опублікованих кадрах зафіксована робота ...

"Тіньовий" флот РФ, що живить війну проти України, вийшов з-під контролю, - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 15:56

Рішення Заходу встановити граничну ціну на нафту змусило Росію збільшити тіньовий флот. Ці танкери перевозять російську нафту у великих кількостях у такі країни, як Китай, Індія та Іран, за вищими цінами, нагадують Патріоти України. Видання The Тelegra...