Російські бойовики масово повернули важку техніку на першу лінію, - Тимчук

На Донбасі в зоні АТО російсько-терористичні війська, масово повернули важке озброєння на першу лінію, інтенсивно використовуючи його для обстрілів і провокацій.

Російські бойовики масово повернули важку техніку на першу лінію. Фото espreso.tv

Про це заявив глава Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук на свїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Это касается 122-мм ствольной артиллерии, 120-мм минометов, бронетехники (включая танки). Обращает на себя внимание появление танков противника сразу на нескольких участках (как в составе отдельных бронегрупп, которые ведут перманентные обстрелы передовых позиций сил АТО, так и одиночных)", - написав він.

Зокрема, за його словами, в приморському напрямку на північний схід від Водяного фіксувалася бронегруппа окупантів у складі двох танків і однієї БМП-2, яка, маневруючи вздовж фронту, періодично відкривала вогонь по передових позицій українських військ.

"На участке между Широкиным и Водяным (южнее Водяного) фиксировался еще один танк и 1 БТР-80 противника, которые "отрабатывали" по позициям сил АТО севернее Широкино и по его восточной окраине, позже подключилась пара БМП-2. Также на участке Павлополь – Широкино противник, кроме использования бронетехники, неоднократно наносил массированные минометные удары, в том числе с использованием 120-мм и 82-мм минометов. Северо-восточнее Талаковки – одиночные удары из 122-мм артиллерии", - сказано в повідомлені.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...