Російські окупанти в Криму захвилювалися не на жарт: на вулиці міст Криму вивели військову техніку, відчувається психоз

В анексованому Криму вивозять напоказ техніку, на півострові відчувається психоз у зв'язку з ракетними стрільбами на півдні України.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" розповів глава ЦВК Курултаю кримськотатарського народу Заїр Смедляєв. "Психоз такой ощущается. Техника демонстрируется, таким образом, чтоб люди видели, вот, у нас есть вооружение. Показушные такие действия", - говорить він.

На вопрос, как объясняет власть нахождение военной техники на улицах Крыма, Смедляев ответил: "Какая власть? Она вообще никакого отношения не имеет. Она абсолютная пустышка, которая ничего в этой жизни, наверное, уже не значит"

Як повідомляли сьогодні, 1 грудня, ПУ на півдні України пройшли навчання Повітряних сил ЗСУ, під час яких були проведені повітряні стрільби. За словами президента України Петра Порошенка, єдиною причиною, яка змушує Україну проводити навчання, в рамках яких проходять стрільби поблизу окупованого Криму, є необхідність бути готовими до повномасштабного російському вторгненню.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...