Російські відпускники з Донбасу та Сирії не долетіли додому: З'явились перші світлини, як рятують "бойових якутів" Путіна (фотофакти)

Судячи з фотографій, постраждалим надається медична допомога.

У мережі були опубліковані фотографії з місця аварії російського літака Іл-18, який зазнав аварії в Якутії (Росія). Фотографії були опубліковані російським виданням life.ru.

Судячи з фотографій, постраждалим надається медична допомога. Раніше повідомлялося, що на борту літака перебували 39 осіб, серед яких 32 пасажири і 7 членів екіпажу. Частина пасажирів були російськими військовослужбовцями.

У результаті аварії ніхто (на жаль) не загинув. Рятувальники на вертольотах вивезла постраждалих до найближчого населеного пункту Тіксі, який знаходиться на відстані близько 35 кілометрів від місця аварії. 16 осіб отримали серйозні травми. Як повідомляв "Апостроф", раніше повідомили про деталі інциденту, який стався з літаком Міністерства оборони Росії в Якутії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.