Російські "защітніки отєчєства" так "розкуражились" під час святкування, що перестріляли один одного, - Стрєлков

Як повідомив Російський бойовик Ігор Гіркін (Стрєлков), п'яні російські терористи так "залили собі очі", що не бачили куди стріляти.

П'яні російські бойовики перестріляли один одного. Фото pryvitannya.com

Про це Стрєлков написав на своїй сторінці у соцмережі, повідомляють Патріоти України.

Зокрема він повідомив про загиблих і поранениї бойовиків під Горлівко.

"Загалом, знову "помилкова тривога". Хоча і знову із загиблими і пораненими бійцями (під Горлівкою - кілька людей тих і інших). Палили чимало і наші, і укри. І по дурі-п'яні - кураж "до свята" (як повідомляв Жучковскій), і прицільно. До ранку все затихло - атак не було", - написав Стрєлков.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...