Російський бізнес: У РФ братимуть гроші за проїзд дорогою до кордону з Україною

Траса М3 "Україна", яка проходить через Калузьку області і з'єднує Москву з держкордоном України, стане платною.

Дорога з Росії в Україну стане платною. Фото biz.nv.uaТаке рішення прийнято на засіданні уряду регіону, інформують Патріоти України з посиланням на espreso.

Як повідомляється на сайті держкомпанії "Автодор", платний проїзд буде введений з 124 по 173 км (Калузька область). При цьому оплата проїзду буде розбита на дві ділянки: зі 123 до 150 км і з 150 по 173.

Повна вартість проїзду по платному ділянці вдень для легкових автомобілів складе 90 рублів, для вантажних двовісних автомобілів висотою до 2,6 м - 135 рублів, для двомісних вантажних автомобілів вище 2,6 м - 180 рублів, для вантажних автомобілів вище 2,6 м і 3 м, що мають більш осей, - 340 рублів.

Вночі, а також при використанні транспондера вартість проїзду буде знижена.

Автодорога М-3 "Україна" проходить за маршрутом Москва - Калуга - Брянськ - держкордон з Україною. Протяжність траси по території РФ - 490 км.

Траса М3 "Україна" почне функціонувати в платному режимі в Калузькій області приблизно з 20 березня.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...