Російський піп "засвітився" з повіями (відео)

Хтось здивувався?

Священик Української православної церкви Московського патріархату Олександр Каневський з Харкова любить дівчат, секс-іграшки і БДСМ. Про це йдеться в сюжеті ТСН, повідомляють Патріоти України.

У редакцію каналу потрапило відео, на якому чоловік, дуже схожий на Канівського, шльопає рукою по сідницях голу повію, потім б’є її шкіряним батогом, а з іншим “нічним метеликом” грає секс-іграшками.

При цьому у нього є дружина і дві доньки.

Крім того, священик займає антиукраїнську позицію, яку активно нав’язує й іншим. У виданні “Батьківський комітет” (накладом у 20 тисяч), яке він видає, священик говорить не лише про сімейні цінності, але й проводить пропаганду проти України.

Як розповіли журналісти, багато заголовків відображають реальні цілі та мотиви автора: “Бандерлоги: “Знедолений народ”, “Угода з ЄС в існуючому вигляді вигідна гомосексуалістам”, “Західна Європа: інцест – так!”, “Ода радянській школі”.



Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...