Російський політолог пояснив, чому Донбас ніколи не увійде до складу РФ

Утримувати і забезпечувати території у XXI стало куди дорожче й важче, аніж у ХІХ столітті. І тільки "застаріла радянська ментальність" намагається приєднувати нові землі, а не займатися тими, які уже є.

Дмитро Орешкін

На думку російського політолога Дмитра Орешкіна, території сприймалися як цінність чи надбання у ХІХ столітті, а вже у XX всі зрозуміли, що території потребують інвестицій, це більше тягар, аніж предмет для гордощів, передають Патріоти України.

Саме тому, наприклад, США не хочуть приєднувати до свого складу Пуерто-Рико, хоча ті активно просяться. А у президента РФ банально не вистачає ресурсів для утримання нових територій, їх не вистачає навіть, щоб забезпечити громадян своєї країни.

Тож Донбас ніколи не увійде до складу Росії, навпаки, Путін всіляко намагатиметься "запхати цю гарячу картоплину за комір" Порошенкові. "Путін намагається запхати цю гарячу картоплю у вигляді Донбасу за комір Порошенкові, а Порошенко заявляє, що ніколи не поступиться цими землями і нікому їх не віддасть, але при цьому він зовсім не поспішає купувати виборців кількістю у 3-4 мільйони, які завжди будуть голосувати проти нього. Бо водночас вони потребуватимуть мільярдів доларів, щоб ці території привести в більш-менш пристойний вигляд. На словах Володимир Володимирович до серця притискає "ЛНР" і "ДНР", а не справі у нього не вистачає грошей для того, щоб прогодувати свій власний народ", – розповів політолог.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Італія надасть Україні новий пакет військової допомоги - La Repubblica

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:27

Уряд прем'єр-міністрки Італії Джорджії Мелоні схвалив надання Україні нового пакету військової допомоги напередодні саміту G7 в Апулії, який розпочнеться 13 червня. Про це повідомляє La Repubblica з посиланням на джерела. Туди має увійти ЗРК SAMP-T, пе...

"Враження на все життя": Скандальна російська блогерка відсвяткувала день народження на Донбасі (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:14

Відома російська телеведуча та блогерка Настя Івлєєва, яка підтримує розпочату Росією криваву війну, порушила мовчання. Путіністка вперше за тривалий час дала інтерв'ю, де розповіла, як "відсвяткувала" своє 33-річчя, передають Патріоти України. Настя І...