Російський публіцист Євген Понасенков знає швидкий і безкровний спосіб припинення війни на Донбасі

Але проблема в тому, що західні уряди неправильно розуміють терміни і немає політичної волі

Російський публіцист, історик-ревізіоніст, телеведучий і режисер Євген Понасенков знає безкровний спосіб припинення тривалої війни в Донбасі: Захід повинен проявити політичну волю і ввести одну важливу і безпрецедентну заборону щодо російських чиновників і членів їх сімей.

В інтерв'ю одному з телеканалів Панасенко озвучив сценарій, який дозволить Україні припинити жорстоку війну, пише "Діалог.UA", інформують Патріоти України.

“Если бы западные правительства хотели реально все это завершить, то санкции были бы другого рода. Не то, что сейчас, это все ерундовина, а всяких особенно активных и живущих не на зарплату детишек, любовниц и жен сами понимаете кого, запретить поступать в западные вузы, запретить держать деньги в западных банках – только на родине. Я вас уверяю, в течение суток без всякой военной стратегии и тактик все мирненько будет заканчиваться. Но у них там права человека неправильно понятые. Поэтому дикарей выслать нельзя, поэтому очевидным коррупционерам нельзя ничего сделать, потому что здоровая детина 30 лет…, откуда у 30-летнего ни черта не делающего миллиарды. А он сын, а он сам заработал – торговал пирожками между тем как в Оксфорде учился. Ну, смешно же! Но нельзя. А как же можно? Он же ребенок, это семья. Что вы? Вся проблема в том, что неправильно понимают термины, нет политической воли”, - уверен Понасенков.


Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно