Російський спортсмен проти приєднання Донбасу до Росії

Російський тенінсист розкритикував лідерів бойовиків, які хочуть приєднати українські землі до Росії.

Фото uainfo.orgРосійський тенісист, який вже давно закінчив професійну кар'єру, Євген Кафельников, різко відреагував на плани лідерів бойовиків "Л / ДНР" про проведення референдуму за приєднання Донбасу до Росії, пишуть Патріоти України.

"Глава "ЛНР" анонсировал референдум о присоединении Донбасса к России Б**дь! А какой бы нам придумать референдум?", - написал теннисист в Twitter.

Як повідомлялося в ЗМІ 17 березня, лідери бойовиків заговорили про проведення референдуму в ОРДЛО з метою приєднання Донбасу до Росії.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Наступ, який росіяни планували на травень-червень, вже розпочався, - Олексій Гетьман

субота, 20 квітень 2024, 15:31

Олексій Гетьман, майор запасу НГУ, ветеран російсько-української війни, зазначив, що не варто очікувати, що у нас є час до 1 червня, бо наступальні дії росіян вже почалися і будуть тільки підсилюватися, повідомляють Патріоти України. "Противник буде на...

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...