Росію накрила паніка: по країні блукає міф про «наколоті» вірусом грипу мандаринах

Багато росіян стали отримувати звукові повідомлення з анонімних номерів про мандаринах з Китаю, які нібито викликають ускладнення грипу і укладають хворих на лікарняне ліжко.

Жителі Російської Федерації підняли паніку через чутки про те, що в РФ з Китаю завели мандарини, які нібито викликають ускладнення грипу. Відомості про заражених ГРВІ мандаринах досить активно поширюється через популярні месенджери.

Аудіоролик озвучений як чоловічим, так і жіночим голосами. При цьому зміст їх практично ідентичне.

На записах, які поширюються в месенджерах, голос повідомляє про те, що дрібні китайські мандарини є переносниками вірусу важкої форми грипу. Таку інформацію, як стверджується в аудіозаписі, повідомив батькам хворої дитини невідомий лікар неназваною інфекційної лікарні, який також розповів, що таким чином від грипу по всій європі занедужало вже кілька десятків дітей.

«Дрібні китайські мандарини – небезпечні для здоров'я! Це точно! У знайомих, напередодні 2-х річна дитина з'їв буквально кілька часточок таких мандаринок, і отримав важку форму грипу. У лікарні, як тільки дитину привезли, лікар одразу запитав – «Ви випадково, мандарини не їли?», вони відповіли – Їли». А лікар їм говорить: « Ви вже сорокові, хто в лікарню звернувся» відділення вже «завалено» хворими – всі їли заражені мандарини Дивіться, абсолютно всі!!», - говориться в «страшилки».

Зазначимо, паніку серед споживачів головного новорічного фрукта не може розсіяти навіть спеціальна «новорічне» звернення Росспоживнагляду.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...