Росію заполонили ветерани, які 7-річними брали Варшаву, Будапешт і Берлін

Справжнім ветеранам зараз має бути близько 90 років.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Блогер та громадський діяч Юрій Тищук розповідає про нову форму психічного захворювання в Росії, зазначають Патріоти України. Пропонуємо вашій увазі роздуми автора мовою оригіналу.

«Русское «победобесие» породило новую форму психического заболевания, когда многолетняя пропаганда в СМИ и непосредственное окружение конкретного человека формируют такую информационную среду, когда шаг за шагом у человека возникает фактически не прекращающаяся галлюцинация и появляется непонимание действительности с формированием псевдо-воспоминаний.

Именно поэтому для России сегодня не чужда особая массовая форма псевдореминисценции – ложного, такого, что не соответствует действительности, припоминания. При этом у «ветерана» может возникнуть даже реальное глубокое убеждение, что он действительно воевал, «брал Варшаву, Будапешт и Берлин» и все это в семь лет от роду.

Отметим, что в России на полную силу идет подготовка к празднованию 9 Мая. Уже запланированы парады «ветеранов», которые пройдут по всей стране. При этом самое удивительно то, что тем, кто призывался по последнему призыву – больше, чем 91 год. Это люди 1927 года рождения, которые попали на японскую кампанию».

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Тилові журналісти легковажать: Боєць ЗСУ розповів про переваги російського "танка-мангала" під час ворожих штурмів

середа, 24 квітень 2024, 9:05

Хоч танк і не маневрений та має багато недоліків, він може виконати свою місію під час штурму — завести колону в населений пункт і стріляти просто в лоб, говорить командир танкового підрозділу. . Останнім часом дедалі частіше з'являються повідомлення ...

Народні прикмети на 24 квітня. Що українці готували Євсеїв день для збереження здоров'я

середа, 24 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 24 квітня за новим стилем вшановує Саву Стратилата і з ним 70-ти воїнів, преподобного Саву Києво-Печерського та Єлизавету Чудотворницю, а також вшановує пам'ять великого мученика Євсевія Нікомідійського, що поклав життя зарад...