Россия сбросила на Алеппо кассетные бомбы: сотни погибших и раненых

Утром 17 ноября был нанесен удар по району Урум Кюбра на юго-западе Алеппо, погибли мирные жителеи

Российская авиация за последние два дня совершила несколько ударов по восточным кварталам сирийского города Алеппо, применив запрещенные международными конвенциями кассетные бомбы, в результате чего погибли 94 человек, а ранения получили еще 150.

«Российская авиация ВВС Сирии в течение последних двух дней совершила удары по восточным кварталам Алеппо», — говорится в сообщении.

«Российская авиация ВВС Сирии в течение последних двух дней совершила удары по восточным кварталам Алеппо», — говорится в сообщении.

Утром 17 ноября был нанесен удар по району Урум Кюбра на юго-западе Алеппо, погибли пять мирных жителей.

Кроме этого, сообщается, что авиация сбрасывает вакуумные, кассетные и бочковые бомбы на подконтрольные оппозиции районы севера Сирии.

Опубликовал: Михайло Векленко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У серіалі українського телеканалу знявся актор-колаборант - ЗМІ

вівторок, 7 травень 2024, 19:51

У квітні 2024 року на українському телеканалі ICTV2 відбулася прем'єра серіалу "Подвійні ставки". У серіалі одну з ролей зіграв актор з Маріуполя Дамір Сухов, який виявився колаборантом, інформують Патріоти України. "Подвійні ставки" - це 8-серійна кри...

Цивілізований світ шокований: Патріарх Кирило побажав Путіну "правити до кінця світу" (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 19:27

Предстоятель Російської православної церкви Кирило (Гундяєв) побажав російському диктатору Володимиру Путіну перед його так званою інавгурацією, правити вічно, а також вкотре благословив вбивати українців. Відповідне відео з'явилося у мережі, передають...