"Россия хочет беспрепятственно вливать вранье в уши украинцам", - Цимбалюк

Росія брехала про "добровольців", брехала про "відпускників", брехала по "шахтарів і трактористів", а тепер обурена, що їй намагаються заважати брехати.

У Кремлі обурені, що в Україні намагаються протидіяти їхній пропаганді. Фото: соцмережі.

"Сначала Россия объявила события на Майдане госпереворотом и напала на Украину. Президент РФ лично врал, называя российских военных в Крыму "народной самооборонной" и посылал всех в военторг", - пише український журналіст Роман Цимбалюк на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Потом Кремль отправил этих людей воевать на Донбасс, более 10 тысяч погибших. Россия врала про "добровольцев", врала про "отпускников", врала по "шахтеров и трактористов".

Российская армия сбила МН17, врут до сих пор. Россия выдумала сначала "поезда дружбы", а позже "славянского мальчика". Россия долбила и долбит по украинским позициям уже пятый год.

Еще здесь выдумали "хунту", "бандеровцев" (их кстати готовили в Польше), "нацистов", "карателей" и "фашистов".

И вот сегодня в МИД РФ требуют от Украины пересмотреть государственную политику в области формирования теле- и радиоконтента, а также отменить непропорционально жесткие ограничения на ввоз в страну печатной продукции.

Для чего? Чтобы это вранье вливать беспрепятственно в уши украинцам".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Чому коаліція держав Заходу не дала впасти на Ізраїль жодній іранській ракеті, але спокійно спостерігала, як російські ракети падають на Україну два роки?" - Олещук

вівторок, 16 квітень 2024, 9:48

"Отже, що українці дізналися за підсумками атаки Ірану на Ізраїль. По-перше, авіація держав-членів НАТО (США, Велика Британія, Франція) може підійматися за тривогою для захисту повітряного простору держави, яка у НАТО не входить. У тому числі - і за ме...

Дістане Москву та Петербург: Український вбивця авіаносців, військових баз та мостів збільшить радіус дії до 1000 км, - ЗМІ

вівторок, 16 квітень 2024, 8:38

Москві приготуватись: Україна збільшить далекобійність ракет "Нептун" до 1000 км і наростить їх виробництво в 10 разів